Zwangerschap schoonheid, binnen en buiten

Een tijd geleden heb ik een aanvraag voor de Zwangerschapssessie gekregen van deze prachtige vrouw. Toen ik haar en haar man ontmoette, vernam ik dat zij de winnaars waren van de Belgische Vegan Award for Best Restaurant 2018!

Ik was erg blij dat zij mij het vertrouwen gaven om een fotoshoot van hun te mogen maken.
Zij staan prachtig op de foto’s en stralen bovendien positivisme, bewustheid en klasse uit.
Ik vond het echt heel plezant met zulke jonge en succesvolle mensen te mogen werken en prachtige herinneringen voor hun gezinnetje te kunnen creëren.

Ik kijk er naar uit om hun baby’tje te ontmoeten en deze nieuwe fase in hun leven te mogen vastleggen op de foto.

Lento, hun restaurant bevindt zich in het hart van Hasselt, Zuivelmarkt 34.
Meer info is er op hun website te vinden: http://lentohasselt.be/

0V9A6955 copyGoddess Fotoshoot JelkafotografieMoon siluete BW JelkafotografiePragnency goddes JelkafotografieFlying pregnancy dress JelkafotografieJelkafotografie FotoshootZwangerschap fotoshoot JelkafotografieZwangerschap JelkafotografieZwangerschapssessie JelkafotografieZwart wit zwangerschapsshoot Jelkafotografie