Knappe baby jongen - Newborn fotoshoot

Een paar weken geleden lag een geweldig klein spruitje voor mijn lens. Kaiden was een droom om mee te werken. Hij was zo ontspannen en sliep de hele sessie door. Ik heb zo veel genoten van hem in mijn armen en om deze mooie herinneringen voor zijn mama en papa (maar ook voor hem) te kunnen maken.

Ik hou van de momenten waar mijn kinderen hun oude foto's vinden toen ze klein waren en beginnen te vragen hoe het was toen ze baby's waren. Niet alleen dat ze het leuk vinden om zich voor te stellen hoe hun leven eruit zag toen ze zo klein waren, maar ze brengen ook zoveel herinneringen voor mij terug. Die kostbare momenten zijn zo waardevol voor mij en voor mijn gezin. Keer op keer vind ik het heerlijk om terug te gaan in de tijd door de foto's, om opnieuw te genieten van die onschuldige tijden toen ze baby's waren. Ik mis die tijd, ik hou van elk seconde van mij als moeder van twee kleine baby's, maar ik hou ook van de momenten van vandaag. Elke periode brengt iets nieuws, iets moois in ons leven. Het is belangrijk om een ​​trigger te hebben, zulke foto's die ons gemakkelijk terug in de tijd kunnen brengen en de kinderen kunnen laten zien hoeveel ze vanaf het begin van hun leven, geliefd zijn.

Smile baby smile JelkafotografieNewborn in parents arms JelkafotografieNewborn handsome boy JelkafotogrfieLoveIn de arms van ouders JelkafotografeColage Jelkafotografie