Newborn fotosessie in Hasselt Limburg

Uitzonderingen daar gelaten, slaapt een baby meestal toch wel de hele sessie door :) De beste periode om de Newborn-sessie te doen is als de baby 5-12 dagen oud is. Dan slapen ze nog zeer veel en het is dan het makkelijkst om een baby in allerlei posities/poses te plaatsen. In foetus houding brengen en inbakeren is altijd heel prettig voor de baby. Niet alle baby's kunnen in alle poses gelegd worden of in bepaalde poses blijven. Daarom kijk ik altijd goed naar de behoefte van de baby zelf en doe ik alleen wat zij zelf ook prettig vinden. Daarom zie je op de foto's altijd dat de baby's aan genieten zijn. Ze liggen altijd heel lekker en comfortabel :)

Ik forceer baby's nooit in bepaalde posities als de baby daar geen zin in heeft. De veiligheid van deze kostbare wezentjes staat voor mij altijd helemaal bovenaan, bij elke sessie. De kamertemperatuur is altijd tussen 25-28ºC. Deze temperatuur is heel prettig voor baby's om ongekleed lekker te kunnen slapen. Baby's van deze leeftijd kunnen hun lichaamstemperatuur namelijk zelf nog niet goed reguleren, dus daarom zorgen wij ervoor dat zij niet te warm of te koud zijn.

Wilt u ook een serie prachtige, tijdloze beelden van jullie kostbare pasgeboren kindje? U bent altijd van harte welkom! :)

De beste periode om een afspraak te maken is ca. 3 maanden voor de geboorte. Wilt u graag een Zwangerschaps- én een Newbornsessie, net zoals dit prachtige gezin? Dan is een reservering voor beide sessies tesamen voordeliger.

Ik wil deze sessies graag voor een ieder toegankelijk maken. Voor bijzondere situaties: Geef dit even aan in het berichtveld in het contactformulier (opent in nieuwe tab) om evt opties te bespreken.

Zie deze blogpost van Melanie (opent in nieuwe tab) als u de zwangerschapssessie van de prachtige mama van deze lieve baby wil zien :)

0V9A0173print40x60 v2

 site1allyh2048x1362al2048x31620V9A02530V9A02390V9A0185fb0V9A02430V9A0214