Limburgse Newborn Babyshoot bij Jelkafotografie Hasselt

Ik heb de mensen uit mijn Facebook group gevraagd of zij de puur foto's of de foto's met props (haarbandjes, wraps, mandjes, bloemen) mooier vinden. 

Ik heb ook mijn voorkeur, maar ik hoor ook de smaak/voorkeur van mijn klanten :) Voor de sessies die ik tegenwoordig doe, vraag ik mijn klanten wat zij graag willen betreffende wel of geen props. Dan kan ik daar rekening mee houden.

Persoonlijk vind ik zwart/wit foto’s met een eenvoudige achtergrond het meest sprekend. Maar… Het is ook heel leuk om andere en nieuwe dingen te proberen :)

Een ander belangrijk punt is dat sommige baby’s niet naakt willen blijven liggen en zo ook nooit in slaap willen vallen. Ook al is het 28 graden in de studio. In zo'n geval heb ik geen andere optie dan de baby in te bakeren en hem/haar op die manier terug in een "bekende en veilige" omgeving te brengen. Ik luister namelijk altijd heel goed naar de behoefte van de baby’s. Dan voelen ze zich het prettigste.

Limburg newborn baby girl 1220Limburg newborn baby girl 1231Limburg newborn baby girl 1290Limburg newborn baby girl 1312Limburg newborn baby girl 1323